torstai 6. joulukuuta 2012

Joulu-Kuvitelman myyjät!

Jouluisiin Kuvitelma-kuvataidemyyjäisiin on enää reilu viikko aikaa! Nyt on aika esitellä tapahtuman upeat myyjät. Lisäyksiä saattaa vielä tulla! 

Design Rita: "Kierrätys ja ylijäämämateriaalin käyttö kaikessa on avainsana tekemisessäni. Valmistan koruja sekä sisustusteoksia. Uusi juttu on elokuvafilmistä valmistetut korut."

Erunei: "Myytävänä postikortteja sekä magneetteja, rintaneuloja ja koruja. Kortit ovat printtejä piirroksistani ja maalauksistani, joista osa on luotu perinteisillä työvälineillä ja osa tietokoneella. Kuva-aiheina on niin söpöjä eläimiä kuin alastomia naisia. Käsityötuotteideni aiheina ovat söpöt, tyylitellyt eläimet."

Eva Vilhelmiina Eskelinen: Satu-, fantasia- ja eläinaiheisia printtejä.

Beata Joutsen: Suomessa, Saksassa ja Italiassa työskennellyt taidegraafikko/kuvataiteilija Beata Joutsen esittelee värikkäitä maalauksellisia uniikkitöitänsä joissa kukat, eläimet ja eksoottiset rakennukset elävät omaa ihmeellistä elämäänsä.

Marjut Lehtinen: "Tyylini on esittävä, tekniikkana akryyli sekä kuivapastelli."

Majlis Lestinen: "Tyylini on melko realistinen. Matkassa on akvarelleja, öljyvärimaalauksia, kortteja ja keramiikkaa."

Luciferal: "Tyylipuhdasta fantasiaa/kauhua, vesiväri- ja tussimaalauksia. Myös lyijykynä- sekä tussipiirustuksia. Printtejä, kirjanmerkkejä ja sarjakuvia." 

Markus Majaluoma: Kuvituksia, kirjoja, kortteja ja grafiikkaa.
Niina Katinka Mantsinen: Graffititekstiilejä ja printtejä. Mantsisen tekstiiliteokset ovat pääosin raanuja ja mukana on myös yksi graffitiryijy.

Mielikuvituksia: "Mielikuvituksia on suomalainen kuvitus- ja designalan yritys. Mielikuvituksia on tekemisen iloa ja itsensä toteuttamista. Mielikuvituksia toteuttavat ilolla ja huumorilla mielikuvittajat Anna Vento ja Katariina Kähkönen. Tyylimme ja yritysilmeemme on persoonallinen, värikäs, sympaattinen ja humoristinen. Meitä yhdistää rakkaus luontoon, väreihin, estetiikkaan ja omituisiin eläinhahmoihin. Ekologisuus ja eettisyys ovat olennaisesti läsnä yrityksemme arvoissa ja ajatusmaailmassa. Toteutamme kuvituksia ja suunnittelutöitä monenlaisiin tarpeisiin (kutsuja, kortteja, flyereita, nettisivujen kuvituksia yms). Kuvituspalvelun lisäksi meillä on oma printtituotteista koostuva mallisto ja verkkoputiikki. Mallistomme tuotteissa seikkailevat omat Mielikuvituksia-hahmomme."

Annika Miettinen (MOSSDASH): Sarjakuvia, erikokoisia printtejä, kaulakoruja ja korvakoruja.

Myrntai: Värikkäitä ja tyyliteltyjä söpöjä pöllöjä käsintehtyinä pinsseinä ja magneetteina, painetussa muodossa kasseina, kortteina, tarroina ja A3-kokoisina julisteina. Fantasiakissoja/pöllöjä piirroksina,
digimaalauksina tai mustemaalauksina julisteina että kortteina.

Mäkinen Kari: Öljyväreillä tehtyjä realistisia maisemamaalauksia.

Naivistikuvataiteilija Sergei Arhipov: Naivismityylisiä öljyvärimaalauksia.

Neino Design: "Tyylini on värikäs ja töitäni ostetaankin usein lastenhuoneita koristamaan."

Laura Pihl: "Tyylini on saanut vaikutteita sarjakuvista, fantasiasta ja kauhuelementeistä. Piirrän ja maalaan enimmäkseen eläinhahmoja ja synkkiä, ihmisen mielensisäiseen maailmaan liittyviä aiheita. Tuon Kuvitelmaan printtejä digitaalisista maalauksistani ja piirustuksistani. Myyn myös avaimenperiä, postikortteja ja sisustustarroja samoihin aiheisiin liittyen."

Pihlajatar: "Pieniä ja söpöjä asioita - kuten magneetteja, pinssejä ja postikortteja - pin-upia pilke silmäkulmassa. Välineenä tussikynät ja Photoshop, cernit-massa, vaneri/pahvikuviot ja akryylimaali.

Annika Rantola: "Myyn sekä printtejä että maalauksia. Tyylini on graafinen, värikäs, esittävä ja spontaani. Yhdistelen piirrustusta ja kuvankäsittelyä sekä teen Cottonduck-maalauksia."


Pirkko Sipilä: "Sidon kirjoja erilaisista papereista, joita minulle on kertynyt työni puitteissa. Kansissa käytän papereita, kankaanpalasia, vanhoja grafiikan vedoksiani, kuvituksia, kalligrafiaa. Enimmäkseen kirjat on tehty kierrätysmateriaaleista. Koot ovat noin 10x10 cm – 25 x 30 cm ja kaikkea siltä väliltä."

Studio-ateljè Marianne Palonen: Vaaleita erikokoisia akvarelleja, pienempiä kollaaseja ja temperamaalauksia. Aiheena enkelit.

Päivyt Toivonen / Bellerina Design: Tummatunnelmaisia vanhaa aikaa henkiviä postikortteja, valokuvia, printtejä ja valokuvakoruja.

Sari Teräväinen: Valokuvataidetta, miljööpotretteja ja dokumentaarista kuvaa.

Tiida Uul: "Teokseni ovat joko piirrustuksia tai maalauksia. Maalaukset vaihtelevat kooltaan, ja tekniikkana niissä on öljy. Piirrustuksia teen niin lyijykynällä kuin muste-vesiväri- tai muste-akryylisekatekniikkoina. Teoksissani kuvaan pääsääntöisesti naishahmoja. Minua kiehtoo naisen ulkonäön ympärillä pyörivä miljoonabisnens ja se kuinka naisen ulkonäköä on pyritty eri keinoin muokkaamaan vuosituhansien ajan. Kuka on oikeutettu määrittelemään millainen nainen on kaunis?"

Mari Vehkaluoto / Kirjansitojatar: Kirjansidonta-ammattilainen tuo myyntiin monipuolisen valikoiman käsinsidottuja kirjoja.

Juhani Vierimaa: Puuveistoksia: ”otuksia” ja ”tomppeleita”, lisäksi tauluja, sommitelmia ja pieniä installaatioita.

Iana Vulpe: "Myyn grafiikantöitäni, pieniä maisema-akvarelleja, taidekortteja teoksistani ja uniikkikortteja kierrätetyistä taidevedoksistani. Teen myyjäisten aikana hiilellä muotokuvia halukkaille. Lisäksi myynnissä on omakehittämäni joulukoristeenaskartelupaketti "Kojoko" ja koriste- ja korutaidekäsitöitäni."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti