lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kuvitelma-kuvataidemyyjäisten ohjelma

Kuvitelma-kuvataidemyyjäisiin on enää reilu viikko aikaa - hurjaa! Tapahtumassa on myynnin lisäksi rutkasti teemaan sopivaa oheisohjelmaa:

Ovien avauduttua klo 12:00 Glorian aulasta löytyy taiteilija Viva Granlundin osallistava livemaalaus-performanssi. Yhteisötaiteeseen erikoistunut Granlund maalaa isoille puupohjille hahmoja, joiden puhekupliin voi jättää palautetta tapahtumasta. Yleisö voi ottaa osaa sekä hahmojen maalaamiseen että puhekuplien täyttämiseen. Performanssi kestää niin kauan, kunnes kaikki maalauspohjat ovat täynnä.

Klo 15:00 Kuvittajat ry esittäytyy Glorian lavalla. Haastattelijana toimii Hauskat kotivideot -ohjelmasta tuttu Sampo Marjomaa. Tämän haastattelun jälkeen taiteilija Suvi Aarnio kertoo taiteilijanurastaan ja työapajastaan Kuvitelmassa.

Klo 15:30 alkaa lavalla taiteilija Suvi Aarnion Oma tila, onnen alttari -työpaja, jossa toteutetaan meksikolaistyylinen alttarilaatikko, nicho. Laatikon sisään toteutetaan kierrätysmateriaaleista maailma, joka arjen keskellä muistuttaa iloa ja onnea tuovista ihmisistä, paikoista ja tilanteista. Työpaja on ilmainen ja materiaalit tarjoaa Kuvitelma. Osallistujia pajaan mahtuu rajoitettu määrä, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa tapahtumapäivänä Glorian aulan infopisteessä!

Kuvitelmasta löytyy myös kuvittaja Antti Vanhatalon mininäyttely. Sarjakuvahenkisellä tyylillä piirtävä Vanhatalo on tehnyt kuvituksia muun muassa Kultakuoriainen - uusrahvaanomaisia kertomuksia -lehteen.

Tapahtumassa on kuvataidetarvikkeiden kierrätyspiste, johon kävijöiden toivotaan tuovan hyväkuntoisia ylimääräisiä kuvataidetarvikkeitaan, ja josta taas sellaisia kaipaavat voivat saada niitä itselleen.

Lisäksi kaksi myyjää tarjoaa halukkaille mahdollisuuden saada nopean muotokuvan itsestään myyjäisissä.

Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki ja helsinkiläinen painotalo aDigi Oy.

Tervetuloa mukaan luomaan uusinta uutta kuvataiteen kentällä ja tekemään Kuvitelmasta totta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti