maanantai 13. helmikuuta 2012

Kuvitelma-kuvataidemyyjäiset Gloriassa sunnuntaina 22.4.2012

Ensimmäiset Kuvitelma-kuvataidemyyjäiset järjestetään Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa sunnuntaina 22.4.2012. klo 12:00-18:00. Kyseessä ovat lämminhenkiset ja värikkäät markkinat, jotka tarjoavat taiteen tekijöille loistavan mahdollisuuden päästä esittelemään ja myymään teoksiaan suoraan asiakkaille ja taiteen ystäville ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tapaamaan taiteilijoita.

Myyjähaku on käynnissä NYT! Jos haluat myyjäksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen kuvitelmakollektiivi(at)gmail.com, niin saat lisätietoa myyntipaikoista ja hakuprosessista. Tapahtumassa voi myydä originaaleja tai printtejä: tauluja, kortteja, julisteita, vedoksia, sarjakuvia, rintamerkkejä - mitä tahansa itse tekemääsi tai suunnittelemaasi, mikä lukeutuu kuvataiteen kenttään. Myyjäksi ovat tervetulleita niin taiteilijanuraansa aloittelevat kuin jo ansioituneet taiteilijat. Myyjät valitaan niin, että myyjäisten tarjonta on mahdollisimman monipuolista.

Tapahtumassa on myynnin lisäksi oheisohjelmaa, kuten workshop ja taidetarvikkeiden kierrätyspiste. Oheisohjelmaehdotuksia otetaan myös vastaan.

Kuvitelma-kuvataidemyyjäiset ovat World Design Capital Helsinki 2012 -teemavuoden ohjelmaa, ja sen kuraattorina ja organisaattorina toimii modisti ja valokuvataiteilija Päivyt Toivonen Kuvitelma-kollektiivista. Tapahtuma pyrkii tarjoamaan taiteilijoille uuden myyntikanavan, tuomaan esiin uusia taiteilijoita ja saattamaan taiteilijat ja taiteenystävät yhteen.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa luomaan Kuvitelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti